Aansprakelijkheid voor bedrijven

Aansprakelijkheid voor bedrijven

Als ondernemer kun je aansprakelijk gesteld worden voor allerlei gebeurtenissen. Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden kan er bij een derde schade worden veroorzaakt waarvoor jouw onderneming aansprakelijk wordt gesteld. Dit kan zowel materiële als letselschade zijn. Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven, afgekort een AVB, kun je je onderneming verzekeren tegen zulke claims.

Schade kan zowel door jou als ondernemer, als door iemand die werkzaamheden voor jou uitvoert worden veroorzaakt. Een AVB dekt schade die is toegebracht aan personen of zaken wanneer dit binnen de verzekerde hoedanigheid van je onderneming gebeurt. Naast schade aan derden kan ook een werknemer schade oplopen tijdens werk of werknemers die elkaar onderling schade toebrengen. Een AVB is daarom ook voor iedere ondernemer onmisbaar.

Startende ondernemers gaan er veelal vanuit dat hun particuliere aansprakelijkheidsverzekering ook schade dekt die tijdens het uitvoeren van werkzaamheden is veroorzaakt. Dit is echter een groot misverstand. Een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren biedt geen dekking voor zakelijke risico’s. Daarom is het belangrijk dat je goed wordt geadviseerd bij het afsluiten van zakelijke verzekeringen. Faas Assurantiën helpt je hier graag bij!

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over onze zakelijke verzekeringen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer