Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Er zijn beroepsgroepen die naast materiële- of letselschade ook zuivere vermogensschade kunnen veroorzaken bij een derde. Deze vorm van schade is niet gedekt op een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB). Om deze schade toch te kunnen verzekeringen is er de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering, afgekort de BAV.

Denk aan het uitbrengen van verkeerd advies, een foutieve berekening of het geven van onjuiste informatie… Beroepsfouten kunnen grote financiële gevolgen hebben waarvoor een onderneming aansprakelijk kan worden gesteld. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan deze schade dekken en is geschikt voor verschillende beroepsgroepen zoals advocaten, accountants, architecten, notarissen, artsen, makelaars in onroerend goed, assurantietussenpersonen en belastingconsulenten.

Wil je meer informatie?

Wil je weten of je in de doelgroep valt van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer