CAR-verzekering

CAR-verzekering

‘CAR’ staat voor ‘Construction All Risk’ en is een verzekering die aannemers en opdrachtgevers beschermt bij schades die kunnen ontstaan tijdens bouw- en verbouwwerkzaamheden.

Aannemers, installateurs, architecten en ook opdrachtgevers kunnen tijdens het uitvoeren van projecten voor allerlei schades aansprakelijk gesteld worden. Een CAR-verzekering biedt een zeer uitgebreide dekking voor aanbouwrisico’s en geeft de aannemer hierin veel zekerheid.

Verschillende rubrieken

De CAR-verzekering is gericht op aannemers en opdrachtgevers en kent verschillende rubrieken:

  1. Het werk;
  2. De aansprakelijkheid;
  3. Bestaande eigendommen van de opdrachtgever;
  4. Hulpmateriaal;
  5. Eigendommen van de bouwdirectie en personeel.

Bij Faas Assurantiën werken wij samen met verschillende verzekeraars die gespecialiseerd zijn in risico’s voor een aannemer. Onze risico-experts maken graag een risico-inventarisatie om goed advies voor een CAR-verzekering uit te kunnen brengen.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een CAR-verzekering voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke zakelijke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer