Actualiteiten

Actualiteiten

Past je zorgverzekering nog bij je, of stap je over?

Het zorgseizoen is weer gestart. Op uiterlijk 12 november dienen alle Nederlandse zorgverzekeraars hun premies van hun zorgverzekeringen voor 2021 bekend te hebben gemaakt. De zorgpremies lopen jaarlijks flink uiteen en een vergelijking kan je dus voordeel opleveren. Een lage zorgpremie is fijn, maar weet je dan ook zeker dat je een zorgverzekering kiest die voldoende dekking biedt voor jouw persoonlijke situatie? Wij helpen je graag!

Lees meer

Enig idee van de kosten van jouw uitvaartwensen?

Het is een moeilijk onderwerp om over te praten maar toch weten we één ding in het leven zeker: iedereen zal op een moment komen te overlijden. In geval van een overlijden zal er een uitvaart geregeld moeten worden. De kosten van een uitvaart wisselen per situatie en zijn volledig afhankelijk van de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Heb jij enig idee wat jouw uitvaartwensen en bijbehorende kosten zijn? Met onze handige inventarisatietool kun je snel een schatting maken van jouw uitvaartwensen. Lees meer

Vanaf 2 november 2020 op een nieuw adres!

Met trots kunnen wij je vertellen dat wij gaan verhuizen! Op donderdag 29 & vrijdag 30 oktober verruilen wij onze kantoren in Lisserbroek, voor een prachtig nieuw kantoor in Lisse. Je kunt ons vanaf dat moment vinden in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Bij1’ aan de Heereweg 331 te Lisse.

Lees meer

Hé? Waarom is de herbouwwaarde lager dan de marktwaarde?

Bij het afsluiten van een woonhuisverzekering, ook wel de op ‘opstalverzekering’  genaamd, wordt je woning verzekerd tegen de ‘herbouwwaarde’. Zodra je verzekering is geaccepteerd ontvang je van de verzekeraar je polisblad met daarop de waarde waarvoor je woning is verzekerd. Veel mensen schrikken als ze de waarde op hun polisblad zien staan, dit omdat dit bedrag veelal lager is dan de marktwaarde van de woning. Graag leggen wij je uit waar dit verschil door komt.

Lees meer

Nieuwe samenwerking met Klaverblad Verzekeringen

Met trots kunnen wij mededelen dat Faas Assurantiën op maandag 14 september een samenwerkingsovereenkomst heeft getekend voor een agentschap van Klaverblad Verzekeringen. Met het agentschap van Klaverblad Verzekeringen mogen wij vanaf nu ook producten van deze bekende Nederlandse verzekeraar aanbieden. Zo breiden wij niet alleen ons aanbod van verzekeringsproducten verder uit maar kunnen onze klanten nog beter van dienst zijn.

Lees meer

Faas Assurantiën & NLpremie trotse sponsors FC Lisse 4

Op zaterdag 22 augustus jl. werd de eerste (vriendschappelijke) wedstrijd van het nieuwe 4e team van FC Lisse gespeeld. Deze vriendschappelijke wedstrijd tegen S.V. Hillegom was een opwarming voor het nieuwe voetbalseizoen. Voor aanvang van de wedstrijd overhandigde Robert Faas, namens sponsors Faas Assurantiën & NLpremie, nieuwe voetbaltenues aan aanvoerder Jelle van der Valk.

Lees meer

Maar wie vergoedt de schade?

Tijdens een gezellige avond bij vrienden stoot je per ongeluk een glas rode wijn om over hun bank. De vlekken gaan er niet meer uit en de bank zal dan ook vervangen moeten worden. Omdat jij het glas hebt omgestoten wil jij de schade daarom melden op je aansprakelijkheidsverzekering. Maar is dat de beste manier?

Lees meer

Ben jij wel eens het verzekeringsoverzicht kwijt?

Je wilt goed verzekerd zijn maar niet betalen voor zaken die je niet nodig hebt. Daarom heb je door de jaren heen verzekeringen afgesloten bij verschillende aanbieders. Maar ben jij wel eens het overzicht kwijt?

Dan is er goed nieuws! Faas Assurantiën lanceert namelijk het Voordeelpakket, een unieke mogelijkheid om je verzekeringspakket volledig op jouw situatie af te stemmen. Slim, gemakkelijk én voordelig! Lees meer

Op vakantie? Maak het ze niet te makkelijk!

Genietend van de rust op je vakantiebestemming gaat de telefoon, het is je buurman met vervelend nieuws: er is ingebroken in je woning. Maar je had toch alle ramen en deuren dicht gedaan en je huis goed afgesloten toen je vertrok?

Hoe laat jij je huis achter als je op vakantie gaat? Met enkele tips helpen wij jou om het inbrekers niet te makkelijk te maken! Lees meer

Groeiende vraag naar rechtsbijstandsverzekeringen

Sinds de Coronacrisis zien wij de vraag naar rechtsbijstandsverzekeringen flink toenemen. De crisis zorgt voor veel onzekerheid bij mensen. Gaat de geplande vakantie wel door, kun je nog naar het concert van je favoriete artiest en welke zekerheid heb je rondom je werk en inkomen? Wanneer situaties leiden tot conflicten kan een rechtsbijstandsverzekering je normaal gesproken zekerheid geven door het bieden van juridische bijstand. Maar wat als je nog geen rechtsbijstandsverzekering hebt? Lees meer