Actualiteiten

Actualiteiten

Gevallen op een niet sneeuwvrije stoep, woningeigenaar aansprakelijk?

Sneeuw betekent voor veel mensen plezier bij een sneeuwballengevecht, het bouwen van een sneeuwpop of tijdens een wandeling door een winters landschap. Maar sneeuw kan ook zorgen voor een verraderlijke gladheid. Zo ook afgelopen dagen, waar sneeuw op veel plekken zorgde voor gevaarlijke situaties. Niet alleen autowegen maar ook stoepen kunnen door sneeuw spekglad worden en zorgen voor valpartijen, met soms letsel tot gevolg.

Wat als je op een stoep valt die niet sneeuwvrij is gemaakt? Kun je dan iemand aansprakelijk stellen als je (letsel)schade hebt opgelopen?

Lees meer

Wees goed voorbereid op zwaar winters weer!

Met temperaturen die flink onder nul liggen, hevige sneeuwstormen en gladheid krijgt Nederland de komende dagen met zwaar winters weer te maken. Inmiddels is er door het KNMI voor heel Nederland voor zondag 7 februari 2021 code oranje afgegeven.

Het winterse weer kan voor gevaarlijke situaties op de Nederlandse wegen zorgen. Maar denk ook aan overlast en gevaar bij jou thuis of je bedrijf door sneeuw en vorst. Beperk het gevaar en eventuele schade door het uitvoeren van een aantal eenvoudige maatregelen.

Lees meer

Nieuwe samenwerking met HBH Serviceprovider

Bij Faas Assurantiën streven wij continue naar het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten continue maatwerk kunnen bieden met passende oplossingen, goede voorwaarden en concurrerende premies. Maar ook met ontwikkelingen op technisch gebied en online dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met verschillende verzekeraars en kredietverstrekkers en hebben hier onlangs een nieuwe partner aan toegevoegd. Op 13 januari hebben wij een samenwerkingsovereenkomst getekend met Ed Keijzers van HBH Serviceprovider.

Lees meer

Pakketten bezorgen met privéauto? Schade niet standaard verzekerd!

De coronacrisis vraagt veel van ons allen en vooral ook van ondernemers. Restaurants die al wekenlang dicht zijn, musea en bioscopen die niet bezocht kunnen worden en sinds de harde lockdown ook de sluiting van ‘niet-essentiële’ winkels.

Gelukkig zien we dat flexibele ondernemers zich continue proberen aan te passen aan de omstandigheden en met creatieve ideeën en oplossingen komen. Maar welke gevolgen hebben die ideeën en oplossingen voor je verzekeringen?

Lees meer

Nieuwe samenwerking met Turien & Co

Met trots kunnen wij je vertellen dat wij onze samenwerkingen met verzekeraars opnieuw verder hebben uitgebreid. Onlangs hebben wij de agentschapsaanstelling ontvangen van de Nederlandse verzekeraar ‘Turien & Co’. In een markt waarin ‘standaard’ soms de norm lijkt, levert Turien & Co onderscheidende verzekeringsoplossingen. Naast reguliere producten biedt Turien & Co speciale verzekeringen voor bijvoorbeeld youngtimers, exclusieve auto’s en luxe bezittingen.

Met de aanstelling van Turien & Co breiden wij ons verzekeringsaanbod nog verder uit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

Past je zorgverzekering nog bij je, of stap je over?

Het zorgseizoen is weer gestart. Op uiterlijk 12 november dienen alle Nederlandse zorgverzekeraars hun premies van hun zorgverzekeringen voor 2021 bekend te hebben gemaakt. De zorgpremies lopen jaarlijks flink uiteen en een vergelijking kan je dus voordeel opleveren. Een lage zorgpremie is fijn, maar weet je dan ook zeker dat je een zorgverzekering kiest die voldoende dekking biedt voor jouw persoonlijke situatie? Wij helpen je graag!

Lees meer

Enig idee van de kosten van jouw uitvaartwensen?

Het is een moeilijk onderwerp om over te praten maar toch weten we één ding in het leven zeker: iedereen zal op een moment komen te overlijden. In geval van een overlijden zal er een uitvaart geregeld moeten worden. De kosten van een uitvaart wisselen per situatie en zijn volledig afhankelijk van de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Heb jij enig idee wat jouw uitvaartwensen en bijbehorende kosten zijn? Met onze handige inventarisatietool kun je snel een schatting maken van jouw uitvaartwensen. Lees meer

Vanaf 2 november 2020 op een nieuw adres!

Met trots kunnen wij je vertellen dat wij gaan verhuizen! Op donderdag 29 & vrijdag 30 oktober verruilen wij onze kantoren in Lisserbroek, voor een prachtig nieuw kantoor in Lisse. Je kunt ons vanaf dat moment vinden in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Bij1’ aan de Heereweg 331 te Lisse.

Lees meer

Hé? Waarom is de herbouwwaarde lager dan de marktwaarde?

Bij het afsluiten van een woonhuisverzekering, ook wel de op ‘opstalverzekering’  genaamd, wordt je woning verzekerd tegen de ‘herbouwwaarde’. Zodra je verzekering is geaccepteerd ontvang je van de verzekeraar je polisblad met daarop de waarde waarvoor je woning is verzekerd. Veel mensen schrikken als ze de waarde op hun polisblad zien staan, dit omdat dit bedrag veelal lager is dan de marktwaarde van de woning. Graag leggen wij je uit waar dit verschil door komt.

Lees meer

Nieuwe samenwerking met Klaverblad Verzekeringen

Met trots kunnen wij mededelen dat Faas Assurantiën op maandag 14 september een samenwerkingsovereenkomst heeft getekend voor een agentschap van Klaverblad Verzekeringen. Met het agentschap van Klaverblad Verzekeringen mogen wij vanaf nu ook producten van deze bekende Nederlandse verzekeraar aanbieden. Zo breiden wij niet alleen ons aanbod van verzekeringsproducten verder uit maar kunnen onze klanten nog beter van dienst zijn.

Lees meer