Faas assurantie

Bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouw

Met een bedrijfsgebouwverzekering kun je als eigenaar schade verzekeren aan je bedrijfspand, ook wanneer je deze verhuurd. Een bedrijfsgebouwverzekering is dan ook voor iedere eigenaar essentieel. Met de basisdekking van een bedrijfsgebouwenverzekering verzeker je je tegen het risico van brandschade, inclusief rook- en roetschade. Er zijn ook uitgebreidere dekkingen om bijvoorbeeld storm, inbraak en verschillende vormen van waterschade mee te verzekeren.

> Lees meer over bedrijfsgebouwverzekering

Computer & Elektronica

Een computer- en elektronicaverzekering is bedoeld om computers en elektronica te verzekeren die bedrijfsmatig worden gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld desktops, laptops, servers, kassa’s en kopieerapparaten. De computer- en elektronicaverzekering is afgestemd op specifieke risico’s die je loopt wanneer je gebruik maakt van deze apparatuur zoals diefstal of schade door kortsluiting. Dit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijfscontinuïteit.

> Lees meer over computer- en elektronicaverzekering

Cyberverzekering

Het cyberrisico is een sterk opkomend risico voor ondernemers en in de media horen we steeds vaker dat bedrijven te maken hebben met cyberaanvallen. Een grote supermarktketen waarbij de kassa’s zijn gehackt, een bank uit wiens naam SPAM-berichten worden verstuurd en de website van een overheidsinstelling die offline gaat door internetcriminelen. Als er schade ontstaat via computer- of ICT-systemen, zonder dat er materiele schade is, dan spreken we van een cyberrisico. Deze risico’s kunnen verzekerd worden met behulp van een cyberverzekering.

> Lees meer over cyberverzekering

Garageverzekering

Een garageverzekering is ontwikkeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan motorrijtuigen van klanten. Dit zijn o.a. autobedrijven, onderhouds- en reparatiebedrijven, schadeherstellers en wasstraten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die vallen onder de noemer ‘garagebedrijf’. Omdat dit soort bedrijven te maken heeft met risico’s die we bij andere ondernemingen niet snel tegenkomen, is de garageverzekering ontwikkeld.

> Lees meer over garageverzekering

Inventaris & Goederen

Met een inventaris- & goederenverzekering verzeker je als ondernemer schade die kan ontstaan aan je inventaris en bedrijfsgoederen. Dit kan schade zijn door brand, ontploffing of bijvoorbeeld diefstal. Met een goede verzekering krijg je snel schade vergoedt zodat je onderneming zo min mogelijk hinder ondervindt.

> Lees meer over inventaris & goederenverzekering

Machinebreuk

Wanneer je bedrijfsproces afhankelijk is van machines, dan is het verstandig om een machinebreukverzekering af te sluiten. Met een machinebreukverzekering kun een specifiek aangewezen machine verzekeren tegen alle plotselinge en onvoorziene materiele beschadigingen. Ook beschadiging door menselijk falen valt hieronder, zoals bijvoorbeeld het verkeerd bedienen van de machine. Met een machinebreukverzekering kun je snel schade laten herstellen.

> Lees meer over machinebreukverzekering

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer