Bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouwverzekering

Met een bedrijfsgebouwverzekering kun je als eigenaar schade verzekeren aan je bedrijfspand, ook wanneer je deze verhuurd. Een bedrijfsgebouwverzekering is dan ook voor iedere eigenaar essentieel. Met de basisdekking van een bedrijfsgebouwenverzekering verzeker je je tegen het risico van brandschade, inclusief rook- en roetschade. Er zijn ook uitgebreidere dekkingen om bijvoorbeeld storm, inbraak en verschillende vormen van waterschade mee te verzekeren.

Om de verzekerde waarde te kunnen bepalen voor een bedrijfsgebouwenverzekering wordt uitgegaan van de herbouwwaarde het pand. Dit is het bedrag dat nodig is om hetzelfde gebouw met dezelfde bestemming op dezelfde plaats te kunnen herbouwen. Fundamenten worden niet standaard meeverzekerd maar kunnen worden meegenomen in de dekking van de bedrijfsgebouwverzekering.

Onze adviseurs helpen en adviseren je hier graag bij. Wanneer noodzakelijk schakelen wij graag een onafhankelijk expert om de juiste herbouwwaarde van je bedrijfspand te berekenen.

Huur je je bedrijfspand?

Als je een pand huurt hoef je geen bedrijfsgebouwenverzekering af te sluiten, die verantwoordelijkheid ligt bij de verhuurder. De kans is echter groot dat jij als huurder wel verbeteringen aanbrengt aan een pand dat niet van jou is. Denk aan bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken of een airconditioning. Wanneer het pand door brand verloren zou gaan ben jij deze investeringen kwijt. Huurdersbelang kan je in dit geval beschermen.

Onder huurdersbelang valt alles wat je als huurder aan het gehuurde pand wijzigt en verbetert. Deze investeringen kunnen worden meeverzekert op de inventarisverzekering of door het afsluiten van een huurdersbelangverzekering.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een bedrijfsgebouwverzekering? Neem dan contact met ons op, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer