Computer & Elektronica

Computer & Elektronica

Een computer- en elektronicaverzekering is bedoeld om computers en elektronica te verzekeren die bedrijfsmatig worden gebruikt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld desktops, laptops, servers, kassa’s en kopieerapparaten. De computer- en elektronicaverzekering is afgestemd op specifieke risico’s die je loopt wanneer je gebruik maakt van deze apparatuur zoals diefstal of schade door kortsluiting. Dit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijfscontinuïteit.

De dekking van een computer- en elektronicaverzekering lijkt veel op de dekking van een machinebreukverzekering. Alle plotselinge en onvoorziene materiële geschade is gedekt, met uitzondering van brand, ontploffing en blikseminslag. Die valt onder de inventaris- goederenverzekering.

Cyberrisico

Een computer- en elektronicaverzekering verzekert materiele schade. Wanneer er schade is ontstaan via een computer of ICT-systeem, zonder materiele schade, dan spreken we van cyberrisico’s. Die risico’s kunnen verzekerd worden met een cyberverzekering.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een computer- en elektronicaverzekering? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer