Cyberverzekering

Cyberverzekering

Het cyberrisico is een sterk opkomend risico voor ondernemers en in de media horen we steeds vaker dat bedrijven te maken hebben met cyberaanvallen. Een grote supermarktketen waarbij de kassa’s zijn gehackt, een bank uit wiens naam SPAM-berichten worden verstuurd en de website van een overheidsinstelling die offline gaat door internetcriminelen. Als er schade ontstaat via computer- of ICT-systemen, zonder dat er materiele schade is, dan spreken we van een cyberrisico. Deze risico’s kunnen verzekerd worden met behulp van een cyberverzekering.

Een cyberverzekering beschermt jouw onderneming tegen de gevolgen van hacking, inbraak in je systeem, verloren data en overige vormen van cybercriminaliteit.

Ieder bedrijf is anders en werkt met andere apparatuur en systemen. Daardoor is een cyberverzekering geen standaard verzekering maar een complex product. Bij Faas Assurantiën werken wij samen met een partner die jarenlange ervaring en kennis heeft opgebouwd op het gebied van cyberverzekeringen. Zo kunnen wij ook jou een goed en betrouwbaar product adviseren en aanbieden.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een cyberverzekering? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer