Machinebreuk

Machinebreuk

Wanneer je bedrijfsproces afhankelijk is van machines, dan is het verstandig om een machinebreukverzekering af te sluiten. Met een machinebreukverzekering kun een specifiek aangewezen machine verzekeren tegen alle plotselinge en onvoorziene materiele beschadigingen. Ook beschadiging door menselijk falen valt hieronder, zoals bijvoorbeeld het verkeerd bedienen van de machine. Met een machinebreukverzekering kun je snel schade laten herstellen.

Dekking voor een machinebreukverzekering is er alleen als de machine in bedrijf is, of bedrijfsklaar staat opgesteld. De dekking kan per verzekeraar verschillen en onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Gevolgschade machinebreuk

Een machinebreukverzekering verzekert geen bedrijfsschade die je onderneming kan oplopen na het gevolg van materiële schade aan een machine. Daar kun je een machinebreukschadeverzekering voor afsluiten. Je kunt een machinebreukschadeverzekering alleen afsluiten als je ook een machinebreukverzekering hebt afgesloten.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een machinebreuk(schade)verzekering? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer