Extrakostenverzekering

Extrakostenverzekering

Er zijn ondernemingen die voor het maken van omzet niet afhankelijk zijn van machines of grondstoffen en waarbij het zelfs niet uitmaakt waar het bedrijf is gevestigd. Dit zien we vooral bij ondernemingen die actief zijn in de dienstverlening.

Wanneer een bedrijfspand van een onderneming in de dienstverlening verloren gaat, kan deze veelal snel weer aan de slag en is er minimaal sprake van omzetverlies. Wel worden er kosten gemaakt om de werkzaamheden op een andere locatie voort te kunnen zetten. Deze kosten kunnen worden vergoedt door een extrakostenverzekering.

Een extrakostenverzekering vergoedt kosten die gemaakt worden wanneer een onderneming, door materiële schade aan een bedrijfsgebouw of inventaris, werkzaamheden op een andere plek uit moet voeren. Denk hierbij aan kosten voor o.a. het tijdelijk huren van een bedrijfsgebouw, verhuiskosten of extra personele kosten om achterstallig werk in te kunnen halen.

Wanneer een bedrijf na uitval door bijvoorbeeld brand weer snel aan de slag kan en er minimaal omzetverlies zal zijn, dan kan er voor een extrakostenverzekering worden gekozen.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer informatie over een extrakostenverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een extrakostenverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke zakelijke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer