Milieuschadeverzekering

Milieuschadeverzekering

Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden is het mogelijk dat door toedoen van jouw onderneming het milieu wordt aangetast. Bijvoorbeeld wanneer je werkt met gevaarlijke stoffen. Met een milieuschadeverzekering kun je je onderneming verzekeren voor milieuschade die door toedoen van jouw bedrijf is ontstaan. Denk hierbij aan o.a. schade die is ontstaan door bodemverontreiniging of schade aan het grond- en oppervlakte water.

Veel ondernemers gaan ervanuit dat veroorzaakte milieuschade wordt gedekt op de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven, afgekort de AVB. Echter dekt een AVB alleen aansprakelijkheid wanneer de milieuschade plotseling is ontstaan en dekt dus niet geleidelijk. Daarnaast is tevens milieuschade aan je eigen grond niet gedekt op een AVB.

Met een milieuschadeverzekering kun je je verzekeren voor het opruimen van de ontstane verontreiniging. Zowel verontreiniging van je eigen terrein alsmede het terrein van anderen. Een milieuschadeverzekering is voor veel bedrijven een belangrijke verzekering, niet alleen voor bedrijven die met gevaarlijke stoffen werken. Zo kan bijvoorbeeld ook een lekkende koelcel het milieu schade toebrengen.

Het is niet mogelijk om je voor alle vormen van milieuschade te verzekeren. De dekking van een milieuschadeverzekering verschilt per verzekeraar en onze adviseurs vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek. De specifieke dekkingen en uitsluitingen van je milieuschadeverzekering kun je daarnaast terugvinden in de polisvoorwaarden.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer informatie over een milieuschadeverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een milieuschadeverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke zakelijke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer