Contact

Contact

  Adresgegevens
  Faas Assurantiën
  Heereweg 331 (1e etage)
  2161 BL Lisse
  Iedere werkdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur.

  info@faasassurantien.nl
  0252 – 422 823

  Contactformulier
  Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden gemerkt met een * dienen te worden ingevuld.

  faas

  Klanten aan het woord

  Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

  Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

  Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

  Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

  Lees meer

  Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

  Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

  Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

  Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
  Lees meer