Contact

Contact

Ben jij op zoek naar onafhankelijk en eerlijk verzekeringsadvies? Dan ben je bij Faas Assurantiën aan het juiste adres voor vertrouwde service en verzekeringsadvies in duidelijk en begrijpelijke taal.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Lisse, midden in het hart van de wereldberoemde Bollenstreek. Met goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid rondom ons kantoor.

Onze adresgegevens:
Faas Assurantiën
Heereweg 331
2161 BL Lisse
T. 0252 – 422 823
E. info@faasassurantien.nl

Contact opnemen?
Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en advies waar het belang van de klant hoog in het vaandel staat. Geen bandje of keuzemenu wanneer je belt, maar altijd iemand die persoonlijk de telefoon opneemt.

De openingstijden van ons kantoor zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Afspraak maken?
Een afspraak kan bij ons op kantoor of bij jou thuis of bedrijf. Onze adviseurs komen graag bij je langs.

Schikt het niet om een afspraak te maken binnen onze openingstijden te maken? Dan bespreken wij graag de mogelijkheden voor een afspraak in de avonduren of in het weekend. Neem hiervoor contact met ons op!

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer