Contact

Contact

  Adresgegevens
  Faas Assurantiën
  Heereweg 331 (1e etage)
  2161 BL Lisse
  Iedere werkdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur.

  info@faasassurantien.nl
  0252 – 422 823

  Contactformulier
  Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij je het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden gemerkt met een * dienen te worden ingevuld.

  faas

  Klanten aan het woord

  Altijd vertrouwde service

  Altijd vertrouwde service

  Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

  Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

  Lees meer

  Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

  Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

  Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

  Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
  Lees meer