Faas Assurantiën: 200% inzet voor 100% vertrouwen

Faas Assurantiën: 200% inzet voor 100% vertrouwen

Op donderdag 29 juni is de zomereditie van het zakenmagazine INTO Business Bollenstreek feestelijk gelanceerd bij Beachhouse Breakers in Noordwijk. In het zakenmagazine, dat bij bijna alle ondernemers in de Duin & Bollenstreek op de mat valt, heeft deze editie het thema ‘grenzeloos ondernemen’ gekregen met uitgebreid aandacht voor ons bedrijf.

Grenzeloos ondernemen? Waar velen inzetten op schaalvergroting om dit te bereiken, maar hun band met hun klanten verliezen, doen wij dit bij Faas Assurantiën bewust anders. Door als verzekeringsadvieskantoor ons bewust te focussen op de klant blijft de betrokkenheid en de band behouden. En dát waarderen onze klanten enorm.

Waar voor veel bedrijven het idee van ‘grenzeloos ondernemen’ betekent dat alles groot, groter, grootst moet. Doen we dit bij Faas Assurantiën bewust anders. Terwijl het een mode lijkt waarin alles groter gaat en de binding met de klant verloren gaat, kiezen wij bewust ervoor gestaag te groeien. Zo kunnen wij ons volledig focussen op de klant én veel meer betrokken blijven!

In het magazine van INTO Business ruimte en aandacht voor onze gewaardeerde relaties Garagebedrijf H. Schneider, Autodemontage Schneider en Cateringbedrijf Homemade Food welke wij bijzonder dankbaar zijn voor hun mooie woorden!

Klik op de volgende link om het gehele artikel te lezen: Artikel INTO business zomer 2023

Ben je benieuwd wat ons bedrijf voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

 

 

Terug naar overzicht

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer