Faas Assurantiën in zakenmagazine INTO Business

Faas Assurantiën in zakenmagazine INTO Business

Op donderdag 30 juni is de zomereditie van het zakenmagazine INTO Business Bollenstreek feestelijk gelanceerd. Het zakenmagazine, dat bij bijna alle ondernemers in de Duin & Bollenstreek op de mat valt, heeft deze editie het thema ‘Samenwerken’ gekregen.

Ook binnen ons bedrijf wordt er volop samengewerkt. Niet alleen met (bijna alle!) landelijke verzekeraars, maar ook met tal van prachtige regionale bedrijven.  Wij zijn trots op deze mooie samenwerkingen. Samenwerkingen waarbij bedrijven elkaar aanvullen en versterken op het gebied van service en ontwikkeling en samen zorgen voor een hogere klanttevredenheid!

Wij geloven in de kracht van de lokale tussenpersoon waarbij wij de klant goed kennen, en de klant uiteraard ons! Want alleen zo kun je eerlijk en duidelijk advies geven in begrijpelijke taal. Dat zorgt voor vertrouwen.

Wij zijn 24 uur, zeven dagen per week bereikbaar. Bij ons krijg je meteen iemand aan de lijn, geen bandje of keuzemenu. Dát is de kracht van de lokale tussenpersoon!

Klik op de volgende link om het gehele artikel te lezen: Artikel INTO business zomer 2022

Terug naar overzicht

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer