Artikel in zakenmagazine INTO Business Bollenstreek

Artikel in zakenmagazine INTO Business Bollenstreek

Op donderdag 1 juli is de nieuwste editie van het zakenmagazine ‘INTO Business Bollenstreek’ gelanceerd. Het zakenmagazine, dat bij bijna alle ondernemers in de Duin & Bollenstreek op de mat valt, heeft deze editie het thema ‘Ondernemen is Topsport’ gekregen. In het magazine is ook aandacht aan ons bedrijf geschonken met de titel ‘Wat nou stoffig?’. ‘

‘Ontzorgen’ is een modewoord, waar iedereen iets anders onder lijkt te verstaan. Voor ons is het dagelijkse praktijk door onze aanpak en klantbenadering. Dat vinden wij belangrijk: er echt voor zijn voor onze klanten en hen optimale service bieden. Wij zijn blij met de aandacht die wij in deze nieuwste editie van INTO Business Bollenstreek hebben gekregen.

Wij bedanken Arno de Fuijk, uitgever van INTO Business Bollenstreek, tekstschrijfster May-Lisa de Laat en Sven van der Vlugt voor de foto’s. Klik op de link om het artikel te lezen: Artikel Intobusiness juni 2021

Terug naar overzicht

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer