Hypotheken

Hypotheken

Ben je van plan om een nieuwe woning te kopen? Heb je al een woning op het oog of ben je nog in de oriëntatiefase? Voordat je een nieuwe woning kunt kopen is het belangrijk te weten wat het maximale hypotheekbedrag is dat jij kunt lenen. Als Erkend Hypotheekadviseur kan Faas Assurantiën je helpen bij het beantwoorden van deze vraag. Wij werken daarvoor samen met verschillende hypotheekverstrekkers.

Een nieuw appartement, een jaren 30 woning of een prachtige villa midden in het bos. Wat je droomhuis ook is, voordat je verder kunt dromen is het goed om te weten of je de woning ook kunt betalen. Bij Faas Assurantiën ben je aan het juiste adres voor professioneel en eerlijk advies in duidelijk taal.

Afspraak maken?

Graag bespreken wij met jou in een persoonlijk gesprek je wensen. Als onafhankelijk bemiddelaar op het gebied van hypotheken bieden wij een breed aanbod van producten van verschillende hypotheekverstrekkers, ieder met hun eigen kenmerken en voorwaarden.

Met eerlijk advies over de mogelijkheden, de rente en de looptijd ben je bij Faas Assurantiën aan het juiste adres. Om te zorgen dat je goed weet waar je aan toe bent, adviseren wij over een hypotheek in combinatie met je overige financiële verplichtingen. Hierbij spreken wij een duidelijk en begrijpelijke taal: want geld lenen kost geld.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer informatie over hypotheekmogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een hypotheek tegen een scherpe rente en met goede voorwaarden.

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer