Inkomen & Gezondheid

Inkomen & Gezondheid

Arbeidsongeschiktheid

Wanneer je als ondernemer arbeidsongeschikt raakt kun je een deel, of zelfs je volledige inkomen verliezen. Je kunt in deze gevallen niet, zoals werknemers terugvallen op sociale voorzieningen. Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering, afgekort een AOV, kan je hierbij helpen. Bij arbeidsongeschiktheid beschermt een AOV je door middel van een maandelijkse uitkering en is bijna onmisbaar voor iedere ondernemer.

> Lees meer over arbeidsongeschiktheid

Ziekteverzuim

Wanneer een werknemer langdurig ziek is, ben je als werkgever verplicht om gedurende twee jaar tijdens de ziekte gedurende het salaris door te blijven betalen. Wettelijk moet je minimaal 70% van het salaris blijven betalen maar er zijn CAO’s waarin is vastgelegd dat dit percentage hoger ligt. Met een goede ziekteverzuimverzekering kun je je als werkgever voor een groot deel verzekeren voor deze loondoorbetalingsverplichting.

> Lees meer over ziekteverzuim

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer