Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid

Wanneer je als ondernemer arbeidsongeschikt raakt kun je een deel, of zelfs je volledige inkomen verliezen. Je kunt in deze gevallen niet, zoals werknemers terugvallen op sociale voorzieningen. Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor je inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering, afgekort een AOV, kan je hierbij helpen. Bij arbeidsongeschiktheid beschermt een AOV je door middel van een maandelijkse uitkering en is bijna onmisbaar voor iedere ondernemer.

Met een AOV kun je je als ondernemer verzekeren tegen het inkomensrisico dat je loopt bij ziekte, na een ongeval of als gevolg van blijvende invaliditeit. In deze situaties voorziet een AOV in een periodieke uitkering om je inkomensverlies op te vangen.

Er zijn verschillende soorten arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, ieder met zijn eigen voorwaarden. Het is daarom belangrijk dat je bij het maken van een keuze goed geadviseerd wordt. Verschillen zitten naast voorwaarden o.a. in de wijze waarop de uitkering wordt vastgesteld, het moment waarop je een uitkering kunt krijgen en de duur van de uitkering. Faas Assurantiën helpt en adviseert je hier graag bij!

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke zakelijke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer