Zorgverzekering

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt en ouder is dan 18 jaar, is verplicht om een basisverzekering voor de zorg af te sluiten. Een basisverzekering dekt standaardzorg die verzorgd wordt door bijvoorbeeld je huisarts, de apotheek of een ziekenhuis. Wat er door de basisverzekering wordt vergoed wordt bepaald door de Nederlandse overheid en is voor iedereen gelijk. Iedere verzekeraar is daarbij verplicht om je voor minimaal de basisverzekering te accepteren.

Naast een basiszorgverzekering kun je ook kiezen voor aanvullende verzekeringspakketten waarmee je je kunt verzekeren voor bijvoorbeeld tandheelkundige zorg of fysiotherapie. Deze aanvullende verzekeringspakketten verschillen per verzekeraar alsmede de premies. Daarom is het belangrijk dat je duidelijk in beeld hebt voor welke zorg je je wilt verzekeren. Faas Assurantiën helpt en adviseert je hier graag bij!

Als klant van Faas Assurantiën kun je profiteren van collectiviteitskortingen die wij hebben bij verschillende zorgverzekeraars. Uiteindelijk sluit je zelf een zorgverzekering af bij de verzekeraar van jouw keuze. Als verzekeringsadviseur worden wij inhoudelijk niet hierover geïnformeerd in het kader van de privacywetgeving.

Jaarlijks is het mogelijk om op 1 januari over te stappen van zorgverzekering en moet je je lopende zorgverzekering hebben opgezegd voor 31 december. Er zijn uitzonderingssituaties waarbij het wel mogelijk is om direct al een zorgverzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld op de dag dat je 18 jaar oud wordt, wanneer je gaat scheiden en nu nog een gezamenlijke zorgverzekering hebt of wanneer je emigreert naar Nederland.

Wil je meer informatie?

Faas Assurantiën helpt je graag bij kiezen van een geschikte zorgverzekering. Wil je meer weten over zorgverzekeringen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer