Nu de vakantie voorbij is, is het tijd om je verzekeringen door te nemen!

Nu de vakantie voorbij is, is het tijd om je verzekeringen door te nemen!

Nu de zomervakantie in bijna heel Nederland voorbij is, maken wij ons weer op voor het dagelijkse leven. De scholen gaan weer beginnen, het werkende leven start en nu de vakantiewas is weggewerkt kunnen de koffers terug in de kast.

Het terugplaatsen van de koffers is een perfecte gelegenheid om je map met verzekeringspapieren eens uit de kast te halen. Want hoe zit het eigenlijk met je verzekeringen? Wanneer is er voor het laatst naar gekeken en sluit alles nog steeds aan bij je persoonlijke situatie?

Nu de vakantie voorbij is, is het een perfecte gelegenheid om je verzekeringen door te nemen. Wij helpen je daar graag bij!

Samenwerkingen met verschillende verzekeraars!
Bij Faas Assurantien werken wij samen met bijna alle bekende verzekeraars en bieden zodoende een breed aanbod van verzekeringsproducten aan. Laat je bij het kiezen van een verzekering niet altijd leiden door de hoogte van de premie. Het is belangrijker te weten of een verzekering voldoende dekking biedt en goed aansluit bij jouw situatie!

Meer voordeel met ons Voordeelpakket!
Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan je aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht dankzij je eigen online Polismap of onze App. Hiermee heb je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand.

Maak vrijblijvend een afspraak!
Wil jij graag een up-date-gesprek of wil je vrijblijvend je verzekeringen laten doorlichten? Maak dan een vrijblijvende afspraak! Bij Faas Assurantiën helpen wij je graag.  Neem vandaag nog contact met ons op via 0252 422 823 of info@faasassurantien.nl

Terug naar overzicht

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer