Faas assurantie

Werkwijze

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en vinden het daarom belangrijk dat wij onze klanten kennen en dat jij weet wie wij zijn. Want door een duidelijk beeld te hebben van jouw situatie kunnen wij je goed en professioneel adviseren.

Wij maken daarom graag eerst kennis met je voordat wij een advies uitbrengen. Dit kan bij jou thuis, op je bedrijf of bij ons op kantoor. Wanneer je het prettig vindt kan dit ook door middel van een videogesprek.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking proberen wij een goede indruk te krijgen van jouw situatie. Wij bespreken je wensen voor nu, maar zeker ook voor de toekomst. Al deze informatie gebruiken wij om een advies uit te kunnen brengen om je financiële risico’s beheersbaar te maken.

Ons advies wordt gebaseerd op een groot aantal factoren zoals bijvoorbeeld de hoogte van de premie en de kwaliteit van voorwaarden. Wij selecteren een aantal verzekeringsmaatschappijen of kredietverstrekkers en de producten die wij vergelijken nemen wij mee in ons advies richting jou.

Tijd voor een update gesprek?

In een wereld die continue onderhevig is aan verandering is het belangrijk te weten of jouw financiële risico’s goed zijn afgedekt. Wil jij weten of jouw verzekeringspakket nog up-to-date is en nog goed aansluit op je persoonlijke situatie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs voor een update gesprek!

Volledig onafhankelijk

Wij zijn volledig vrij in de keuze van producten van financiële instellingen die wij adviseren. Er is geen contractuele verplichting om de producten van een specifieke verzekeraar of kredietverstrekker aan je te adviseren. Daarnaast heeft geen enkele verzekeraar of kredietverstrekker een belang in ons bedrijf en zijn wij volledig onafhankelijk.

Wijze van beloning

De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de verzekeraar of kredietverstrekker die jou het gekozen product verschaft. Wanneer wij werkzaamheden voor jou verrichten die wij wel direct bij jou in rekening moeten brengen, informeren wij je hier altijd vooraf over. Er worden dus nooit kosten in rekening gebracht zonder dat je hier vooraf mee akkoord bent gegaan.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer