Wie zijn we

Wie zijn we

Bij Faas Assurantiën zijn wij er voor jou. Wij zijn een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in het bieden van advies op het gebied van verzekeringen en financieringen. Dit aan zowel particulieren als ondernemers.

Met een team van vakkundig opgeleide medewerkers adviseren en begeleiden wij onze klanten bij het beheersen van financiële risico’s. Door goed te luisteren naar je verhaal, je situatie en je wensen, voor nu en in de toekomst, kunnen wij eerlijk en professioneel advies geven.

Wij werken samen met verschillende verzekeraars en kredietverstrekkers en bieden zodoende een breed aanbod van producten aan. Dit stelt ons in staat om aan iedere klant maatwerk te bieden met passende oplossingen, goede voorwaarden en concurrerende premies.

Wij geloven in een persoonlijke benadering waarbij het belang van onze klant altijd voorop staat, ook in geval van schade.

Onze adviseurs komen graag in contact met je tijdens een afspraak bij je thuis, op je bedrijf of bij ons op kantoor. Daarnaast maken wij volop gebruik van moderne communicatiemiddelen om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kun je met ons videobellen, chatten met een van onze medewerkers of maak gebruik van onze handige app.

Bij Faas Assurantiën ben je verzekerd van vertrouwde service, wij zijn je graag van dienst!

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer