Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.

Van lokale bloemist zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van bloemen, aankleding en decoratie voor bruiloften en evenementen. Die verzorgen wij inmiddels door heel het land, alsmede ook de kerstaankleding van veel bedrijven en locaties in de decembermaand. Deze groei bracht nieuwe risico’s met zich mee, die wij samen met Faas Assurantiën helder in kaart hebben kunnen brengen.

Bij Faas Assurantiën hebben wij nu een vast aanspreekpunt die ons bedrijf en onze ambities goed kent. Als wij nu een vraag hebben of iets willen wijzigen kan dit vaak al met een telefoontje of met een mail of er komt een adviseur langs bij ons op het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij weer zaken doen met mensen en niet met een callcenter of een computer.

Annemarie Kromhout – Hoekstra
Bloemenservice Nederland

Terug naar overzicht

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer