Schade

Schade

Heb je schade? Dat is vervelend maar uiteraard helpen wij je verder!

Meld de schade zo snel mogelijk. Wij kunnen vervolgens jouw schade in behandeling nemen en melden bij de verzekeraar. Er zijn verschillende manieren om je schade te melden.

Schade telefonisch melden

Meld telefonisch je schade via 0252 422 823. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Schade melden met onze APP

Zijn je verzekeringen ondergebracht bij onze partner Voogd & Voogd? Dan kun je ook schade melden door gebruik te maken van onze handige App of je online polismap.

Direct online melden

Meld schade direct online door gebruik te maken van onderstaand formulier. Hierbij is het belangrijk dat je ons goed informeert over de schade en hoe deze is ontstaan. Voeg bij voorkeur tevens foto’s toe die een goed beeld geven van de schade.

Is er schade met/of aan je auto ontstaan? Vul dan ook het Europees Schadeformulier in en voeg deze bij je melding.

  Klanten aan het woord

  Altijd vertrouwde service

  Altijd vertrouwde service

  Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

  Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

  Lees meer

  Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

  Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

  Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

  Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
  Lees meer