Schade

Schade

Heb je schade? Dat is vervelend maar uiteraard helpen wij je verder!

Meld de schade zo snel mogelijk. Wij kunnen vervolgens jouw schade in behandeling nemen en melden bij de verzekeraar. Er zijn verschillende manieren om je schade te melden.

Schade telefonisch melden

Meld telefonisch je schade via 0252 422 823. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Schade melden met onze APP

Zijn je verzekeringen ondergebracht bij onze partner Voogd & Voogd? Dan kun je ook schade melden door gebruik te maken van onze handige App of je online polismap.

Direct online melden

Meld schade direct online door gebruik te maken van onderstaand formulier. Hierbij is het belangrijk dat je ons goed informeert over de schade en hoe deze is ontstaan. Voeg bij voorkeur tevens foto’s toe die een goed beeld geven van de schade.

Is er schade met/of aan je auto ontstaan? Vul dan ook het Europees Schadeformulier in en voeg deze bij je melding.

  Klanten aan het woord

  Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

  Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

  Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

  Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

  Lees meer

  Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

  Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

  Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

  Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
  Lees meer