Thuis & Wonen

Thuis & Wonen

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel je voor dat je tijdens een gezellige avond bij vrienden per ongeluk een glas rode wijn omstoot over hun nieuwe vloerkleed of dat je zoontje een bal trapt tegen de auto van je buurman. Dit zijn vervelende situaties waarvoor je aansprakelijk gesteld kunt worden.

> Lees meer over aansprakelijkheidsverzekering

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering voor schade die je kunt oplopen aan spullen die in je huis of in je schuur staan. Deze kunnen beschadigd raken door bijvoorbeeld brand, lekkage of blikseminslag maar kunnen ook gestolen worden. Bij schade wil je in deze gevallen zeker zijn dat je verzekerd bent voor reparatie of eventueel vervanging. Met behulp van een goede inboedelverzekering kan dat!

> Lees meer over inboedelverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Een inboedelverzekering sluit je af om verzekerd te zijn tegen schade of diefstal van spullen in huis. Het kan echter zijn dat je in het bezit bent van bepaalde kostbaarheden waarvoor je inboedelverzekering geen, of onvoldoende dekking biedt. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen, antiek, verzamelingen, kunstobjecten of horloges en sieraden. Om deze kostbaarheden goed te kunnen verzekeren is het mogelijk een kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

> Lees meer over kostbaarhedenverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Recht hebben is iets anders dan recht krijgen en iedereen kan met een juridisch conflict te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met je werkgever waardoor je je baan verliest, een verkeersongeval waarbij je betrokken bent en waar discussie is over de schuldige partij of een nieuwe keuken die niet wordt geleverd zoals besproken. Vaak is het mogelijk om situaties in goed overleg met elkaar op te lossen maar soms eindigt het helaas in een juridische procedure, die hoge kosten met zich meebrengt.

> Lees meer over rechtsbijstandsverzekering

Woonhuisverzekering

Je woning is misschien het kostbaarste dat je bezit. Het zal je dan ook maar gebeuren dat een grote brand je hele huis verwoest of dat er tijdens een hevige storm een grote boom op je dak valt. Met een woonhuisverzekering, ook wel een opstalverzekering genaamd, verzeker je je woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, storm en inbraak.

> Lees meer over woonhuisverzekering

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer