Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering voor schade die je kunt oplopen aan spullen die in je huis of in je schuur staan. Deze kunnen beschadigd raken door bijvoorbeeld brand, lekkage of blikseminslag maar kunnen ook gestolen worden. Bij schade wil je in deze gevallen zeker zijn dat je verzekerd bent voor reparatie of eventueel vervanging. Met behulp van een goede inboedelverzekering kan dat!

Bij het verzekeren van de inboedel wordt veelal uitgegaan van de nieuwwaarde en wordt de premie gebaseerd op de totale waarde van je inboedel. Om zeker te zijn dat je inboedel niet te laag is verzekerd, is het belangrijk om een goede inventarisatie van je spullen te maken. Faas Assurantiën helpt je hier graag bij!

Het is mogelijk om alle spullen in je woning los te inventariseren maar dat is haast een onbegonnen klus. Daarom wordt veelal gebruik gemaakt van de zogenaamde ‘inboedelwaardemeter’. Met het beantwoorden van een aantal korte vragen helpt de inboedelwaardemeter je om een goede schatting te maken van de waarde van je inboedel. De inboedelwaardemeter geeft daarnaast een garantie tegen onderverzekering.

Wanneer je in het bezit bent van waardevolle kostbaarheden, zoals bijvoorbeeld dure sieraden of antiek, dan zijn daar speciale kostbaarhedenverzekeringen voor. Voor mobiele apparaten zoals je smartphone of tablet bestaan aanvullende dekkingen voor je inboedelverzekering.

Wil je meer informatie?

Wil jij ook je inboedel goed verzekeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer