Kostbaarhedenverzekering

Kostbaarhedenverzekering

Een inboedelverzekering sluit je af om verzekerd te zijn tegen schade of diefstal van spullen in huis. Het kan echter zijn dat je in het bezit bent van bepaalde kostbaarheden waarvoor je inboedelverzekering geen, of onvoldoende dekking biedt. Denk bijvoorbeeld aan schilderijen, antiek, verzamelingen, kunstobjecten of horloges en sieraden. Om deze kostbaarheden goed te kunnen verzekeren is het mogelijk een kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

Kostbaarhedenverzekeringen kennen veelal dezelfde dekking als een inboedelverzekering maar bieden vaak ook dekking voor verlies of diefstal buitenshuis. Dat is zeker een fijne gedachte wanneer je bijvoorbeeld kostbare horloges of sieraden draagt.

Wanneer je een kostbaarhedenverzekering wilt afsluiten is het belangrijk dat de verzekeraar de waarde weet van de kostbaarheden. Deze kan bepaald worden door middel van bijvoorbeeld een aankoopnota, een verklaring van een juwelier óf de kostbaarheden kunnen getaxeerd worden door een expert.

Wil je meer informatie?

Wil jij ook je kostbaarheden goed verzekeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een kostbaarhedenverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer