Rechtsbijstandsverzekering

Rechtsbijstandsverzekering

Recht hebben is iets anders dan recht krijgen en iedereen kan met een juridisch conflict te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met je werkgever waardoor je je baan verliest, een verkeersongeval waarbij je betrokken bent en waar discussie is over de schuldige partij of een nieuwe keuken die niet wordt geleverd zoals besproken. Vaak is het mogelijk om situaties in goed overleg met elkaar op te lossen maar soms eindigt het helaas in een juridische procedure, die hoge kosten met zich meebrengt.

Met een rechtsbijstandsverzekering verzeker je je van goede juridische bijstand bij een conflict. Bij het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering heb je de keuze om verschillende modules te verzekeren. Hoe uitgebreider de dekking, hoe hoger de premie. Maar welke dekkingen heb jij nodig? Faas Assurantiën helpt je graag bij het beantwoorden van deze vraag.

Modules

Met een rechtsbijstandsverzekering verzeker je juridische bijstand bij een conflict. De verzekering wordt opgebouwd uit modules waarmee je je kunt verzekeren voor conflicten die in verschillende situaties kunnen ontstaan. Wij onderscheiden de modules:

  • Consument: verzeker je voor conflicten als consument;
  • Wonen & Burenrecht: verzeker je voor conflicten rondom je koop- of huurwoning;
  • Werk en Inkomen: verzeker je voor arbeidsgerelateerde conflicten of over bijvoorbeeld je uitkering of pensioen;
  • Verkeer: verzeker je voor conflicten die zijn ontstaan in het verkeer;
  • Fiscaal & vermogen: verzeker je voor conflicten over belastingen en vermogen.

Modules

Naast een losse rechtsbijstandsverzekering is het mogelijk om als aanvullende dekking op je motorrijtuigverzekering dekking voor rechtsbijstand mee te verzekeren. Je krijgt dan rechtsbijstand in geval van een conflict waar dat desbetreffende motorrijtuig bij betrokken is. Vaak is het interessanter om de module ‘verkeer’ op een losse rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Je verzekert je dan voor alle conflicten waarbij je betrokken bent in het verkeer. Dit is dus niet gebonden aan een specifiek motorrijtuig en je krijgt ook wanneer je als wandelaar of fietser betrokken raakt bij een ongeval rechtsbijstand.

Wil je meer informatie?

Bij Faas Assurantiën kun je een rechtsbijstandsverzekering afsluiten die aansluit bij je persoonlijke situatie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer