Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering

Je woning is misschien het kostbaarste dat je bezit. Het zal je dan ook maar gebeuren dat een grote brand je hele huis verwoest of dat er tijdens een hevige storm een grote boom op je dak valt. Met een woonhuisverzekering, ook wel een opstalverzekering genaamd, verzeker je je woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, storm en inbraak.

Met een woonhuisverzekering verzeker je naast je woning ook je schuur, schuttingen en andere bijgebouwen. Is je woning voorzien van rolluiken, zonweringen of misschien zonnepanelen? Dan kunnen deze als extra toegevoegd worden aan de dekking van je woonhuisverzekering.

Premie woonhuisverzekering

De premie voor een woonhuisverzekering wordt berekend op basis van de ‘herbouwwaarde’ van je woning. Dit is het bedrag dat nodig is om je woning opnieuw te bouwen als deze bijvoorbeeld is afgebrand. Het bedrag dat hiervoor noodzakelijk is kan berekend worden met behulp van de zogenaamde ‘herbouwwaardemeter’. Door gebruik te maken van deze meter bij het bepalen van de herbouwwaarde krijg je van de verzekeraar een garantie tegen onderverzekering.

Onze adviseurs helpen je graag bij het berekenen van de herbouwwaarde van je woning.

Wil je meer informatie?

Wil jij ook je woning goed verzekeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een woonhuisverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer