Vakantie & Recreatie

Vakantie & Recreatie

Pleziervaartuigenverzekering

Er is Nederland geen wet die je verplicht om je boot te verzekeren. Toch gebeuren er met boten veel ongelukken die hoge schadelasten tot gevolg kunnen hebben. Zo kun je met je boot tegen een andere boot opvaren of een steiger beschadigen tijdens het aanleggen. Veel mensen gaan er vanuit dat zij de schade van de tegenpartij kunnen verhalen op hun aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, maar is dat ook zo?

> Lees meer over pleziervaartuigenverzekering

Caravanverzekering

De caravan blijft in Nederland bijzonder populair als het gaat om het ultieme vakantiegevoel. Zodra de caravan is losgekoppeld, de voortent is geplaatst en alles op zijn plek staat kun je genieten. Voor veel mensen geeft een caravan of vouwwagen een heerlijk gevoel van vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Het is je ‘mobiele thuis’, waar je ook bent. Daar wil je zuinig op zijn en een goede caravanverzekering beschermt je hierbij.

> Lees meer over caravanverzekering

Camperverzekering

Op vakantie gaan met een camper is voor veel mensen een ultiem gevoel van vrijheid. Je kunt je vakantie vieren waar je maar wilt terwijl je je ‘mobiele huis’ gewoon bij je hebt. Als campereigenaar ben je verplicht om je camper minimaal voor de Wettelijke Aansprakelijkheid te verzekeren (WA-dekking). Hiermee verzeker je schade die met jouw camper wordt toegebracht aan een ander. Een camper is veelal een kostbaar bezit dat je niet graag kwijt raakt. Een goede camperverzekering is daarom onmisbaar om te kunnen genieten van zorgeloze vakanties.

> Lees meer over camperverzekering

Reisverzekering

Een culturele citytrip, actief op wintersport of juist een relaxte zonvakantie. Waar je reis ook heen gaat, je wilt tijdens je vakantie vooral zorgeloos kunnen genieten. Maar ook tijdens je vakantie kun je te maken krijgen met onvoorziene kosten door bijvoorbeeld schade aan je bagage of noodzakelijk medische hulp. In zulke situaties wil je er zeker van zijn dat je de gemaakte kosten terug kunt krijgen. Een goede reisverzekering helpt je hierbij.

> Lees meer over reisverzekering

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer