Camperverzekering

Camperverzekering

Op vakantie gaan met een camper is voor veel mensen een ultiem gevoel van vrijheid. Je kunt je vakantie vieren waar je maar wilt terwijl je je ‘mobiele huis’ gewoon bij je hebt. Als campereigenaar ben je verplicht om je camper minimaal voor de Wettelijke Aansprakelijkheid te verzekeren (WA-dekking). Hiermee verzeker je schade die met jouw camper wordt toegebracht aan een ander. Een camper is veelal een kostbaar bezit dat je niet graag kwijt raakt. Een goede camperverzekering is daarom onmisbaar om te kunnen genieten van zorgeloze vakanties.

Naast de WA-dekking kun je bij een camperverzekering kiezen voor uitgebreidere dekkingen zoals WA + Beperkt Casco en WA + Casco (Allrisk). Hiermee kun je naast schade aan een ander ook schade aan je eigen camper verzekeren. Je kunt de verzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld persoonlijke schade van de bestuurder en passagiers, juridische bijstand of pechhulp.

Met een camperverzekering bouw je schadevrije jaren op waarmee je korting kunt opbouwen voor de zogenaamde ‘bonus-malus ladder’. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger de korting is die je krijgt van de verzekeraar. Rijdt je een jaar zonder schade, dan krijg je een extra schadevrij jaar maar rijdt je in een jaar schade en wordt deze geclaimd? Dan verlies je er vijf.

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over onze camperverzekeringen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer