Reisverzekering

Reisverzekering

Een culturele citytrip, actief op wintersport of juist een relaxte zonvakantie. Waar je reis ook heen gaat, je wilt tijdens je vakantie vooral zorgeloos kunnen genieten. Maar ook tijdens je vakantie kun je te maken krijgen met onvoorziene kosten door bijvoorbeeld schade aan je bagage of noodzakelijk medische hulp. In zulke situaties wil je er zeker van zijn dat je de gemaakte kosten terug kunt krijgen. Een goede reisverzekering helpt je hierbij.

Bij Faas Assurantiën kun je zowel een kortlopende als doorlopende reisverzekering afsluiten, eventueel aangevuld met een annuleringsdekking. Welk type reisverzekering het beste bij jou past is afhankelijk van je eigen situatie. Ga je meer dan 1 keer per jaar op vakantie? Dan is een doorlopende reisverzekering voor jou al snel de beste keuze, ook wanneer je in Nederland op vakantie gaat.

Een reisverzekering kent een basisdekking die je vervolgens naar wens kunt uitbreiden met verschillende modules. Zo kun je het dekkingsgebied voor je verzekering kiezen (Europa of Wereld), kun je medische kosten of ongevallen meeverzekeren, wintersport en bijvoorbeeld automobilistenhulp. Onze adviseurs adviseren je graag bij het afsluiten van een reisverzekering afgestemd op je persoonlijke situatie. Zo betaal je alleen voor dingen die je echt nodig hebt.

Annuleringsverzekering

Naast een reisverzekering kun je ook een annuleringsverzekering afsluiten die kosten vergoedt wanneer je noodgedwongen je reis moet annuleren. Met een goede annuleringsverzekering kun je meestal een groot deel van de annuleringskosten vergoed krijgen die door de reisorganisatie in rekening wordt gebracht. Belangrijk is wel dat je annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van je reis wordt afgesloten.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een reisverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer