Verkeer & Vervoer

Verkeer & Vervoer

Autoverzekering

In Nederland ben je verplicht om je auto te verzekeren vanaf het moment dat deze op jouw naam staat. Hierbij kun je kiezen uit verschillende dekkingen waarbij je minimaal moet kiezen voor een WA-dekking, welke staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Je verzekert daarmee schade die door jouw auto wordt toegebracht aan een ander. Ook kun je kiezen voor autoverzekeringen die ook schade aan je eigen auto vergoeden.

> Lees meer over autoverzekering

Scooterverzekering

Heb je een scooter of een bromfiets? Dan ben je in Nederland verplicht om deze te verzekeren voor minimaal de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Met een WA-verzekering verzeker je je voor schade die met jouw scooter of brommer wordt toegebracht aan een ander.

> Lees meer over scooterverzekering

Fietsverzekering

Fietsen blijven erg populair onder dieven, zeker door de opkomst van de elektrische fiets. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun kostbare bezit te verzekeren tegen diefstal. Maar ook kunnen de reparatiekosten van een fiets na schade hoog uitvallen waarvoor men zich wil verzekeren. Dit kan met een fietsverzekering van Faas Assurantiën!

> Lees meer over fietsverzekering

Motorverzekering

Als motorbezitter wil je zeker zijn dat je goed verzekerd de weg op gaat. Net als de eigenaar van een auto ben je in Nederland verplicht om je motor te verzekeren voor minimaal de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA-dekking).

> Lees meer over motorverzekering

Oldtimerverzekering

Mensen die in het bezit zijn van een oldtimer kunnen vaak extra genieten van autorijden. Het brommende geluid van de motor, het ouderwets schakelen en de unieke beleving. Je bent trots op je oldtimer en wilt er zeker van zijn dat deze ook goed is verzekerd. Dat kan met een oldtimerverzekering die je afsluit via Faas Assurantiën.

> Lees meer over oldtimerverzekering

Pechhulpverzekering

Pech onderweg is vervelend en komt uiteraard nooit goed uit. Zeker niet wanneer je onderweg bent naar je vakantiebestemming en met pech stil komt te staan. Een pechhulpverzekering helpt je in deze gevallen zodat jij snel je reis weer kunt vervolgen. De hulpcentrale staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor je klaar en met slechts 1 telefoontje komt er snel hulp naar de plek waar jij stil staat.

> Lees meer over pechhulpverzekering

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer