Scooterverzekering

Scooterverzekering

Heb je een scooter of een bromfiets? Dan ben je in Nederland verplicht om deze te verzekeren voor minimaal de Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Met een WA-verzekering verzeker je je voor schade die met jouw scooter of brommer wordt toegebracht aan een ander.

Scooters zijn nog steeds erg gewild onder criminelen, zeker wanneer deze nog relatief jong of veel geld waard zijn. Net als bij een autoverzekering kun je bij het afsluiten van een scooterverzekering kiezen om ook schade aan je eigen scooter te verzekeren. Daarnaast zijn er tal van aanvullende dekkingen om bijvoorbeeld persoonlijke schade van de bestuurder en passagier, juridische bijstand of pechhulp mee te verzekeren. Graag adviseren wij je bij het kiezen van een geschikte scooterverzekering.

Bij Faas Assurantiën werken wij samen met verschillende verzekeraars en bieden een ruim aanbod van scooterverzekeringen aan. Sluit je een scooterverzekering af via Faas Assurantiën? Dan profiteer je van eerlijk en betrouwbaar advies. Bij acceptatie ontvang je direct de groene kaart in je mailbox en kun je gebruik maken van een eigen online polismap en onze APP. Met onze APP op je smartphone of tablet kun je 24/7 altijd belangrijkste documenten en informatie inzien, een wijziging doorgeven of schade melden.

Wil je meer informatie?

Wil jij ook je scooter goed verzekeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een scooterverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer