Garageverzekering

Garageverzekering

Een garageverzekering is ontwikkeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan motorrijtuigen van klanten. Dit zijn o.a. autobedrijven, onderhouds- en reparatiebedrijven, schadeherstellers en wasstraten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die vallen onder de noemer ‘garagebedrijf’. Omdat dit soort bedrijven te maken heeft met risico’s die we bij andere ondernemingen niet snel tegenkomen, is de garageverzekering ontwikkeld.

Een garageverzekering is een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven die uitgebreid kan worden met verschillende dekkingen, afgestemd op je eigen onderneming.

Met behulp van deze verschillende modules is het mogelijk om een garageverzekering volledig op je eigen onderneming af te stemmen. De rubriek Aansprakelijkheid voor Bedrijven is een verplichte module, net als de module Schade aan motorrijtuigen van klanten. Deze basismodules kunnen daarnaast aangevuld worden met een WAM-dekking voor eigen motorrijtuigen, WAM-dekking voor motorrijtuigen van klanten en de Casco-dekking voor eigen motorrijtuigen van jouw onderneming.

Voert jouw onderneming werkzaamheden uit aan motorrijtuigen van klanten en wil je meer weten over een garageverzekering? Onze adviseurs helpen en adviseren je graag! Wij werken samen met verschillende verzekeraars gespecialiseerd in garageverzekeringen.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer informatie over een garageverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een garageverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer