Goederentransport

Goederentransport

Met een goederentransportverzekering verzeker je spullen die van je onderneming zijn op het moment dat ze getransporteerd worden. Deze verzekering biedt dekking vanaf het moment dat de spullen worden opgepakt, tot het moment dat ze op de plek van bestemming weer worden neergezet. Bij het afsluiten van een goederentransportverzekering kun je kiezen uit een allriskdekking of een dekking die specifiek genoemde risico’s dekt, ook wel ‘evenementen’ genaamd.

Veel mensen halen een goederentransportverzekering door de war met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering. Met een goederentransportverzekering verzeker je goederen die jouw eigendom zijn voor schade of diefstal tijdens transport. Dit transport kun je zowel zelf uitvoeren of uitbesteden. Een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering sluit je af wanneer je als beroepsvervoerder goederen van anderen transporteert. Je verzeker daarmee claims die het gevolg zijn van schade of diefstal van de spullen die jij hebt vervoerd in opdracht.

Wil je meer informatie?

Wil jij ook je goederen tijdens transport goed verzekeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een goederentransportverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke zakelijke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer