Wat we doen

Wat we doen

Bij Faas Assurantiën zijn wij er voor jou. Als onafhankelijk en Erkend Financieel Adviseur zijn wij gespecialiseerd in het geven van eerlijk en professioneel advies op het gebied van zowel verzekeringen en financieringen.

Wij geloven in een persoonlijke benadering, spreken een heldere taal en stellen het belang van onze klanten altijd voorop, ook in geval van schade. Door de komst van nieuwe producten, aanpassingen in de wetgeving en veranderingen in je eigen persoonlijke situatie is het belangrijk dat je goed wordt geadviseerd.

Onze adviseurs komen graag bij je langs, thuis of op je bedrijf. Afspraken kunnen zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden en uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak.

Verzekeringen

Zowel zakelijk als privé ben je bij Faas Assurantiën aan het juiste adres voor goed verzekeringsadvies. Wij werken samen met verschillende verzekeraars en bieden een breed aanbod van verzekeringen aan. Zo zijn wij in staat om een verzekeringspakket volledig op jouw eigen situatie af te stemmen.

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij graag je persoonlijke situatie om aansluitend passend verzekeringsadvies te kunnen geven in begrijpelijke taal. Want je kunt je pas echt goed verzekeren als je weet welke risico’s je loopt!

> Lees meer over verzekeringen

Financieringen

Er zijn veel vormen van financieringen, ieder met hun eigen kenmerken en voorwaarden. Maar welke financieringsvorm past het beste bij jouw behoefte? Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe woning wilt kopen, je huis wilt verbouwen of je droomauto wilt aanschaffen? Als Erkend Financieel Adviseur helpt en ondersteunt Faas Assurantiën je graag bij het beantwoorden van deze vragen. Met eerlijk advies over de mogelijkheden, de rente en de looptijd van je financiering. Wij werken samen met verschillende kredietverstrekkers en zijn je graag van dienst!

> Lees meer over financieringen

Vertrouwd, persoonlijk & vernieuwend

Bij Faas Assurantiën ben je verzekerd van vertrouwde service. Jij kent ons en wij kennen jou. Je kunt ons altijd goed en makkelijk bereiken, zonder wachttijd. Uiteraard kun je ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website gebruiken. Volg ons ook via Social Media waarin wij je graag op de hoogte houden van leuke nieuwtjes en ontwikkelingen in de financiële sector.

> Lees meer over Faas Assurantiën

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer