Financiering

Financiering

Heb jij behoefte aan meer financiële armslag en wil je daarvoor een financiering afsluiten? Bijvoorbeeld omdat je graag je interieur wilt veranderen, je kinderen gaan studeren of omdat je eindelijk de auto van je dromen hebt gevonden? Als Erkend Financieel Adviseur zijn wij gespecialiseerd in het in helpen en begeleiden bij de financieringsbehoefte van onze klanten.

Welke financieringsvorm past het beste bij jouw wensen? Die vraag beantwoorden wij graag in een persoonlijk gesprek. Als onafhankelijk bemiddelaar op het gebied van financieringen bieden wij een breed aanbod met producten van verschillende kredietverstrekkers, ieder met hun eigen kenmerken en voorwaarden.

Met eerlijk advies over de mogelijkheden, de rente en de looptijd ben je bij Faas Assurantiën aan het juiste adres. Om te zorgen dat je goed weet waar je aan toe bent, adviseren wij over een lening of krediet in combinatie met je overige financiële verplichtingen. Hierbij spreken wij een duidelijk en begrijpelijke taal: want geld lenen kost geld.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer informatie over financieringen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een financiering tegen een scherpe rente en met goede voorwaarden.

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer