Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel je voor dat je tijdens een gezellige avond bij vrienden per ongeluk een glas rode wijn omstoot over hun nieuwe vloerkleed of dat je zoontje een bal trapt tegen de auto van je buurman. Dit zijn vervelende situaties waarvoor je aansprakelijk gesteld kunt worden.

Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die jou en eventueel je gezin beschermt tegen het risico van aansprakelijkheid. Het is een verzekering waar je eigenlijk niet buiten kunt. Op het moment dat je aansprakelijk wordt gesteld voor materiële schade of bijvoorbeeld letselschade, kunnen de kosten hoog oplopen.

Op enkele uitzonderingen na, vergoedt een aansprakelijkheidsverzekering letsel- en zaakschade die wordt veroorzaakt. Wanneer de schade opzettelijk is veroorzaakt of wanneer schade uitsluitend uit financiële schade bestaat (in verzekeringstermen: zuivere vermogensschade) dan is die doorgaans niet verzekerd. Dit geldt ook voor schade aan gehuurde zaken.

Wil je meer informatie?

Wil jij meer weten over een aansprakelijkheidsverzekering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer voordeel met ons Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer