Caravanverzekering

Caravanverzekering

De caravan blijft in Nederland bijzonder populair als het gaat om het ultieme vakantiegevoel. Zodra de caravan is losgekoppeld, de voortent is geplaatst en alles op zijn plek staat kun je genieten. Voor veel mensen geeft een caravan of vouwwagen een heerlijk gevoel van vrijheid om te kunnen gaan en staan waar ze willen. Het is je ‘mobiele thuis’, waar je ook bent. Daar wil je zuinig op zijn en een goede caravanverzekering beschermt je hierbij.

Zodra je caravan aan je auto is gekoppeld en deze deel uitmaakt van het verkeer, wordt je caravan gezien als verlengstuk van je auto. Mocht er dan onderweg schade ontstaan aan een andere weggebruiker dan is deze schade gedekt door je autoverzekering. Schade aan je caravan zelf kan verzekerd worden door middel van een caravanverzekering, die tevens gebruikt worden voor het verzekeren van je vouwwagen.

Een caravanverzekering biedt een uitgebreide cascodekking voor schade die zowel onderweg, in de stalling of op de camping kan ontstaan. In de meeste gevallen wordt schade door brand, storm, diefstal, een botsing, vernieling of bijvoorbeeld lekkage vergoedt door je caravanverzekering. Daarnaast is het mogelijk om je inboedel en eventuele voortent of luifel mee te verzekeren op je caravanverzekering.

De premie voor een caravanverzekering wordt berekend op basis van verschillende factoren. Hierin spelen o.a. de leeftijd, de waarde, de gewenste dekking en eventuele accessoires een belangrijk rol.

Wil je meer informatie?

Wil je meer weten over onze caravanverzekeringen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij werken samen met verschillende verzekeraars waardoor je kunt kiezen uit verschillende verzekeringen en uitgebreide dekkingen.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer