Autoverzekering

Autoverzekering

In Nederland ben je verplicht om je auto te verzekeren vanaf het moment dat deze op jouw naam staat. Hierbij kun je kiezen uit verschillende dekkingen waarbij je minimaal moet kiezen voor een WA-dekking, welke staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Je verzekert daarmee schade die door jouw auto wordt toegebracht aan een ander. Ook kun je kiezen voor autoverzekeringen die ook schade aan je eigen auto vergoeden.

Maar hoe weet je nu welke autoverzekering het beste bij jouw situatie past? Je wilt toch vooral zorgeloos kunnen rijden en niet onnodig veel betalen? Faas Assurantiën helpt je hier graag bij!

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur werken wij samen met verschillende verzekeraars en bieden daarmee een uitgebreid aanbod van autoverzekeringen. Van WA tot Allrisk en met de keuze uit verschillende aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld persoonlijke schade van de bestuurder en passagiers, juridische bijstand of pechhulp.

Wat vergoedt je verzekering?

 WAWA + Beperkt CascoWA + Casco (Allrisk)
Schade aan anderenInbegrepenInbegrepenInbegrepen
Diefstal en inbraakNiet inbegrepenInbegrepenInbegrepen
Brand en vandalismeNiet inbegrepenInbegrepenInbegrepen
StormschadeNiet inbegrepenInbegrepenInbegrepen
RuitschadeNiet inbegrepenInbegrepenInbegrepen
Botsing met dierenNiet inbegrepenInbegrepenInbegrepen
Eigen schade bij aanrijdingNiet inbegrepenNiet inbegrepenInbegrepen

Schadevrije jaren

Met een autoverzekering bouw je schadevrije jaren op waarmee je korting kunt opbouwen voor de zogenaamde ‘bonus-malus ladder’. Hoe meer schadevrije jaren je hebt, hoe hoger de korting is die je krijgt van de verzekeraar. Rijd je een jaar zonder schade, dan krijg je een extra schadevrij jaar maar rijd je in een jaar schade en wordt deze geclaimd? Dan verlies je er vijf.

Sluit je een autoverzekering af via Faas Assurantiën? Dan profiteer je van eerlijk en betrouwbaar advies. Bij acceptatie ontvang je direct de groene kaart in je mailbox en kun je gebruik maken van een eigen online polismap en onze APP. Met onze APP op je smartphone of tablet kun je 24/7 altijd belangrijkste documenten en informatie inzien, een wijziging doorgeven of schade melden.

Wil je meer informatie?

Wil jij ook je auto goed verzekeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een autoverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer