Fietsverzekering

Fietsverzekering

Fietsen blijven erg populair onder dieven, zeker door de opkomst van de elektrische fiets. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun kostbare bezit te verzekeren tegen diefstal. Maar ook kunnen de reparatiekosten van een fiets na schade hoog uitvallen waarvoor men zich wil verzekeren. Dit kan met een fietsverzekering van Faas Assurantiën!

Bij Faas Assurantiën werken wij samen met verschillende verzekeraars en bieden een ruim aanbod van fietsverzekeringen aan. Daarbij kun je er ook voor kiezen om eventuele fietsaccessoires of pechhulp voor onderweg mee te verzekeren. Iedere verzekeraar stelt hierbij zijn eigen voorwaarden en rekent een eigen premie. Onze adviseurs helpen en adviseren je graag hierin!

Je kunt een fietsverzekering voor een kortlopende periode afsluiten of kiezen voor een doorlopende fietsverzekering. Bij een kortlopende fietsverzekering zal de verzekering na de gekozen periode automatisch worden beëindigd.

Wil je meer informatie?

Ben jij op zoek naar een goede verzekering voor je fiets, e-bike, mountainbike of wielrenfiets? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een fietsverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer voordeel met het Voordeelpakket!

Ons Voordeelpakket maakt het mogelijk om verzekeringen van verschillende aanbieders in pakketvorm aan te bieden. Zo wordt je verzekeringspakket écht op je eigen situatie afgestemd, krijg jij extra voordeel en houd je helder overzicht. Maak gebruik van je eigen online Polismap of download onze App waarmee je 24/7 belangrijke informatie altijd bij de hand hebt!

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer