Werkmaterieel

Werkmaterieel

Is jouw onderneming in het bezit van werkmaterieel? Denk bijvoorbeeld aan een heftruck die gebruikt wordt in het magazijn of materieel op de bouwplaats? Dan is het belangrijk dat je dit werkmaterieel goed verzekerd! Dat kan met een werkmaterieelverzekering.

Op basis van de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, afgekort WAM, is een eigenaar verplicht om zijn motorrijtuig te verzekeren voor minimaal Wettelijke Aansprakelijkheid. De WA-dekking. De wet beschrijft dat een motorrijtuig een voertuig of een machine is die zichzelf motorisch kan voortbewegen op basis van een aandrijving op wielen.

Er zijn dus heel veel motorrijtuigen waarvoor een verzekeringsplicht geldt, zonder dat je dit mogelijk weet. Want naast een heftruck vallen bijvoorbeeld ook kleine graafmachines, shovels en mobiele kranen onder werkmaterieel. Bij het afsluiten van een werkmaterieelverzekering kun je kiezen voor verschillende dekkingen, van WA tot Allrisk.

Wil je meer informatie?

Wil jij ook je werkmaterieel goed verzekeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een werkmaterieelverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke zakelijke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer