Leven & Gezondheid

Leven & Gezondheid

Uitvaartverzekering

Het is een moeilijk onderwerp om over te praten maar toch weten we één ding zeker; we komen allemaal te overlijden waardoor er een uitvaart geregeld moet worden. Wat een uitvaart precies kost is voor iedere situatie anders. Op dit moment kost een gemiddelde uitvaart in Nederland zo’n € 7.500. Het is erg vervelend wanneer nabestaanden voor deze kosten moeten opdraaien als er onvoldoende spaargeld is. Een goede uitvaartverzekering kan hierbij helpen.

> Lees meer over uitvaartverzekering

Ongevallenverzekering

Bij het woord ‘ongeval’ denken veel mensen snel aan een ongeluk in het verkeer maar wist je dat de meeste ongevallen thuis of op het werk plaatsvinden? Een ongeval zit in een klein hoekje maar kan enorme gevolgen hebben. Zo kun jij, of iemand uit je gezin, als gevolg van een ongeval blijvend invalide raken of zelfs komen te overlijden. Dit kan grote financiële gevolgen hebben wanneer je bijvoorbeeld niet meer in staat bent om te werken en je inkomen wegvalt. Een ongevallenverzekering kan een deel van de schade hierbij opvangen.

> Lees meer over ongevallenverzekering

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt en ouder is dan 18 jaar, is verplicht om een basisverzekering voor de zorg af te sluiten. Een basisverzekering dekt standaardzorg die verzorgd wordt door bijvoorbeeld je huisarts, de apotheek of een ziekenhuis. Wat er door de basisverzekering wordt vergoed wordt bepaald door de Nederlandse overheid en is voor iedereen gelijk. Iedere verzekeraar is daarbij verplicht om je voor minimaal de basisverzekering te accepteren.

> Lees meer over zorgverzekering

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer