Bedrijfsauto

Bedrijfsauto

Wanneer je als ondernemer over bedrijfsauto’s beschikt, dan ben je verplicht om deze te verzekeren. Dit kunnen zowel personenauto’s, bestelauto’s als vrachtwagens zijn. Bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering voor je onderneming kun je net als privé kiezen voor verschillende dekkingen. Bij Faas Assurantiën werken wij samen met verschillende verzekeraars en helpen je hier graag bij.

Bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingen waarbij je minimaal moet kiezen voor een WA-dekking, welke staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Je verzekert daarmee schade die door jouw bedrijfsauto wordt toegebracht aan een ander. Ook kun je kiezen voor verzekeringen die daarnaast ook schade aan je eigen bedrijfswagen vergoeden.

Ook voor bedrijfsautoverzekeringen kun je kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen. Een schadeverzekering voor inzittenden, een pechhulpverzekering en een rechtsbijstandsverzekering zorgen ervoor dat jouw bedrijfswagens goed verzekerd de weg op gaan.

Vervoer je goederen met je bedrijfswagen? Voor je eigen onderneming of als beroepsvervoerder? Dan kunnen een goederentransportverzekering en een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering belangrijke aanvullende verzekeringen voor je zijn! Onze adviseurs adviseren je hier graag over.

Wil je meer informatie?

Wil jij ook je bedrijfsauto goed verzekeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Faas Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering tegen een scherpe premie en met goede voorwaarden.

Meer overzicht met het MKB-pakket

Als ondernemer wil je goed verzekerd zijn en duidelijk inzicht hebben in je zakelijke verzekeringen. Dat kan met het MKB-pakket van Faas Assurantiën. In het MKB-pakket worden belangrijke zakelijke verzekeringen gebundeld waardoor overlap in dekking wordt voorkomen en jij precies weet welke zakelijke verzekeringen er voor jouw onderneming zijn afgesloten.

Klanten aan het woord

Altijd vertrouwde service

Altijd vertrouwde service

Zowel zakelijk als privé hebben wij onze verzekeringen ondergebracht bij Faas Assurantiën. Ik vind het ten eerste prettig te weten dat Faas Assurantiën een onafhankelijk tussenpersoon is en verzekeringen aanbiedt van verschillende verzekeraars. Zo zijn wij niet gebonden aan 1 aanbieder en is ons verzekeringspakket echt op ons afgestemd.

Ik vind het daarnaast belangrijk dat onze verzekeringsadviseur onze situatie goed kent. Bij de groei van onze onderneming werd er actief meegedacht bij het verzekeren van nieuwe risico’s, iets waar wij geen besef van hadden. Wij willen ons bezig houden met ons eigen werk.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer