Vervoer & transport

Vervoer & transport

Bedrijfsauto

Wanneer je als ondernemer over bedrijfsauto’s beschikt, dan ben je verplicht om deze te verzekeren. Dit kunnen zowel personenauto’s, bestelauto’s als vrachtwagens zijn. Bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering voor je onderneming kun je net als privé kiezen voor verschillende dekkingen. Bij Faas Assurantiën werken wij samen met verschillende verzekeraars en helpen je hier graag bij.

> Lees meer over bedrijfsautoverzekering

Garageverzekering

Een garageverzekering is ontwikkeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren aan motorrijtuigen van klanten. Dit zijn o.a. autobedrijven, onderhouds- en reparatiebedrijven, schadeherstellers en wasstraten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven die vallen onder de noemer ‘garagebedrijf’. Omdat dit soort bedrijven te maken heeft met risico’s die we bij andere ondernemingen niet snel tegenkomen, is de garageverzekering ontwikkeld.

> Lees meer over garageverzekering

Goederentransport

Met een goederentransportverzekering verzeker je spullen die van je onderneming zijn op het moment dat ze getransporteerd worden. Deze verzekering biedt dekking vanaf het moment dat de spullen worden opgepakt, tot het moment dat ze op de plek van bestemming weer worden neergezet. Bij het afsluiten van een goederentransportverzekering kun je kiezen uit een allriskdekking of een dekking die specifiek genoemde risico’s dekt, ook wel ‘evenementen’ genaamd.

> Lees meer over goederentransportverzekering

Werkmaterieel

Is jouw onderneming in het bezit van werkmaterieel? Denk bijvoorbeeld aan een heftruck die gebruikt wordt in het magazijn of materieel op de bouwplaats? Dan is het belangrijk dat je dit werkmaterieel goed verzekerd! Dat kan met een werkmaterieelverzekering.

> Lees meer over werkmaterieelverzekering

Klanten aan het woord

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Sterke betrokkenheid en persoonlijk meedenken

Enige tijd geleden waren wij voor onze groeiende bedrijven op zoek naar een nieuw verzekeringsadvieskantoor. Eentje waar persoonlijk contact, advies en service nog steeds hoog in het vaandel staat. Dat vonden wij bij Faas Assurantiën. De sterke betrokkenheid en het persoonlijke meedenken van het team van Faas Assurantiën geeft ons 100% geruststelling en vertrouwen.

Het kantoor waar we hiervoor zaten, werd steeds groter en onpersoonlijker. Wij kenden niemand meer en niemand kende ons meer. Personeel wist niet wat er speelde bij ons waardoor ze niet meer konden meedenken.

Lees meer

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Zaken doen met mensen, niet met een callcenter

Omdat ons vorige verzekeringskantoor het gevoel gaf dat wij een ‘nummer’ waren i.p.v. een klant hebben wij aan Faas Assurantiën gevraagd om ons verzekeringspakket door te lichten.

Door onze groei was het onduidelijk geworden welke verzekeringen er waren afgesloten, tegen welke voorwaarden en bij welke verzekeraar. Faas Assurantiën heeft alles voor ons uitgezocht, eerlijk en duidelijk advies gegeven en vervolgens een nieuw overzichtelijk pakket samengesteld.
Lees meer